Etsimme toimintaterapeuttia mainioon porukkaamme!

Tule meille merkitykselliseen työhön, joka sisältää vahvuuksiesi mukaan toimintaterapiaa, tavoitteellisen harrastustoiminnan tuottamista ja/tai NUOTTI-valmennusta. Palvelumme jakautuu kolmeen Huoneeseen, joista olet mukana Toiminnan Huoneella. Muita Huoneitamme ovat Kunnon ja Ilmaisun Huone.

Toimintaterapiaa tarjoamme erityislapsille ja -nuorille, joita yhdistävät neurologiset ja psykiatriset haasteet. NUOTTI-valmennus on suunnattu nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea sekä ohjausta rakentaessa itsenäistä elämää. STEAn alaisessa erityisryhmille suunnatussa harrastustoiminnassa voit olla mukana suunnittelemassa laadukasta ja turvallista vapaa-aikaa lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Tehtäväsi rakennetaan yhdessä edellä mainituista palvelusta tai palveluista mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan.

Pääset työskentelemään mukavassa porukassa, jonka kanssa voi avoimesti pohtia työn haasteita. Sinulla on tukena työpari, jonka kanssa yhdessä arvioitte, kehitätte, suunnittelette ja tuotatte oman vastuualueenne eri palveluja. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä yhdistyksen muiden palvelujen kanssa, ja osallistut yhdessä järjestämiimme tapahtumiin.

Työ edellyttää toimintaterapeutin pätevyyttä, ja kokemusta lasten sekä nuorten kuntoutuksesta vähintään kahden vuoden ajalta. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti. Erityislasten, -nuorten ja heidän perheidensä hyvinvointi on yhdistyksemme tärkein tavoite. Edellytämme hakijalta sitoutumista tähän tavoitteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa vastuualuettasi vahvuuksiesi mukaan ja rennon organisaation. Työaika on joustava ja voit suunnitella sen työn tavoitteiden mukaan. Voit myös työskennellä etänä. Organisaatio on sitoutunut kouluttamaan terapeutteja. Perehdytyksessä ovat mukana johto sekä työkaverit, jotta pääset sisään palveluihimme jouhevasti. Monipuolisuutta työhön tuo osallistuminen yhdistyksen viestintään ja toimintojen kehittämiseen lasten sekä nuorten tarpeisiin vastaamiseksi.

Mahdollisuus lapselle ry on vanhempainyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää erityisesti tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä elämänlaatua ja asemaa. Toiminta rakennetaan lasten ja nuorten toimintakyvyn ehdoilla. Toiminnassamme emme korosta diagnoosi- eikä ikärajoja.  Viikoittain meillä käy noin 150 osallistujaa harrastustoiminnoissa kuntoutuspalvelujen lisäksi. Yhteistyö lähi-ihmisten kanssa on tärkeä osa yhdistyksemme toimintaa. Yhdistyksen toimipaikka sijaitsee Konalassa osoitteessa Konalantie 47.

Kyseessä voi olla vakituinen sopimus tai sijaisuus, joka voi alkaa heti tai sinulle sopivaan aikaan viimeistään kuitenkin elokuussa. Tarkistamme valitulta rikosrekisteriotteen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toivomme, että esität palkkatoiveen hakemuksessa. Palkassa tullaan huomioimaan kokemusvuodet ja mahdolliset lisäkoulutukset.

Kun nyt innostuit meistä, laita hakemus tulemaan. Kysy ihmeessä lisätietoja minulta:
toiminnanjohtaja Anna-Mari Laitila
anna-mari@malary.fi tai
puhelimitse 045 8746 746

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV sähköpostitse 25.4.2022 klo 16 mennessä: info@malary.fi.