Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Digiosallisuus-webinaari

27.10.2021 | klo 12:00 - 15:30

Miten erityistä tukea tarvitsevan digiosallisuutta voi tukea?

Osallistava webinaari on suunnattu erityistä tukea tarvitsevien ihmisten läheisille ja ammattilaisille. Webinaarissa jaamme käytännönläheisiä vinkkejä digitaitojen tukemiseen. Pohdimme yhdessä, miten erityistä tukea tarvitsevan ihmisen digiosallisuutta ja digitaitoja voi tukea arjessa ja miksi se on tärkeää. Webinaarin voi katsoa yhdessä tukea tarvitsevan kanssa.

Ilmaisun Huone -projekti kehittää harrastustoimintaa erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Yhtenä harrastusryhmänä on perustettu Someryhmä, jossa pohditaan sosiaaliseen mediaan liittyviä taitoja ja kysymyksiä monipuolisesti. Pohdimme ja teemme harjoituksia turvallisuuteen, sisältöön ja välineisiin liittyen. Tavoitteena on luoda parempi ymmärrys sosiaalisen median laajuudesta, sen mahdollisuuksista ja vaaroista.

Ryhmän kehittämisen yhteydessä on huomattu, että osallistujien lähi-ihmiset tarvitsevat lisää tietoa ja välineitä digitaitojen tukemiseen.

Mukana webinaarissa: Arjen koodit -hanke/Aspa-säätiö, Mieletöntä valoa – ja Somerajaton -toiminta/Sosped-säätiö, Selkeästi meille -hanke/Kehitysvammatuki57 ry ja Kehitysvammaliitto ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto, #Ihan Diginä! -hanke/Honkalampi-säätiö.

Webinaari on ilmainen, ja toteutetaan Teams-alustalla. Webinaari tallennetaan.

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Lisätiedot ilmaisunhuone@malary.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.2021
Aika:
12:00 - 15:30

Järjestäjä

Mahdollisuus lapselle ry
Puhelin:
045 605 6165
Sähköposti:
info@malary.fi
Kotisivu:
www.malary.fi