Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koko perheen ulkoilupäivä

06.09.2020 | klo 10:00 - 15:00

Tervetuloa mukaan koko perheen ulkoilupäivään su 6.9. klo 10-15 Skatan tilalle!
Uutelan ulkoilualueella perheet kohtaavat kauniin luonnon ja ihanan Skatan tilan ympäristön! Perheille yhteistä kivaa ohjelmaa järjestävät yhdessä Leijonaemojen Perhe edellä puuhun -hankeMahdollisuus lapselle ry, Kuurojen palvelusääriön Juniori-ohjelma, Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta, Sininauhaliiton Vihreä Veräjä sekä Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry.

Alustava aikataulu:

10:00 Tervetuloa! Järjestäjien esittely. Yhteinen tutustumisleikki/ osallistujien esittäytyminen, päivän ohjelma ja pelisäännöt.
Perheiden yhteinen seikkailupedagogisin menetelmin maustettu luontoretki Uutelan poluille. (Muista ilmoittautua!)
11:30-12:30 luontoretkiläisten yhteinen retkievästely. Omat retkiruokailuastiat ja välineet mukaan!
12:30 lähtien vapaata ohjelmaa, ohjattuja sekä omatoimista tekemistä, kaikille erityislapsiperheille avoin ilmainen osallistuminen, ei ilmoittautumista:
13:00-15:00 paikalla Kartanon ratsastajien kaksi ponia rapsuteltavana.

Osaatko viittoa nimesi? Miten sujuu sormiaakkoset? Entä askarruttaako miten joku tietty sana tai asia viitotaan? Paikalla Juniori-ohjelman asiantuntijat! Päästä itsesi irti Mahdollisuus lapselle ry:n fysioterapeuttien rakentamalle keppihevosradalle! Radalla kaikki pääsevät kokeilemaan taitojaan, kumpi selviytyy radasta nopeammin – äiti vai isi?

Tutustu aisteihisi -piste jossa luonnon materiaalit ovat pääosassa. Uskallatko tulla tutkimaan?
Askartele ötökkähotelli tai muu kierrätys-/luontomateriaaleista tehtävä kädentaito, jonka saat viedä muistona kotiin.
Tutustu ja testaa Maliken toimintavälineitä!

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautuminen aamun luontoretkelle sekä lounasruokailuun: Mukaan mahtuu 14 perhettä ja joista 7 paikkaa on varattu perheille, jotka tarvitsevat osallistumiseen Malike-toiminnan maastovälineitä. Ilmoittautuminen tehdään tämän linkin kautta: www.leijonaemot.fi/tapahtuma/uutela

Osallistumismaksu luontoretkelle ja ruokailuun: 15 €/perhe ja lisäosallistujat (yli 4 henk) perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä retkiruokailun. Ota omat retkiruokailuastiat mukaan! Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493. Maliken maastovälineitä koskevat tiedustelut: Soile Honkala p.050 313 9848

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
06.09.2020
Aika:
10:00 - 15:00

Järjestäjä

Mahdollisuus lapselle ry
Puhelin:
045 605 6165
Sähköposti:
info@malary.fi
Kotisivu:
www.malary.fi

Tapahtumapaikka

Skatan tila
Uutelantie 30
Helsinki,
+ Google Map