Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tarvitsemme lisäkäsiä

06.09.2021 - 15.10.2021

Haemme toimintaterapeuttia yhdistyksen lääkinnälliseen kuntoutukseen, ja mahdollisesti STEAn alaiseen harrastustoimintaan.

Toimintaterapeutti työskentelee työparin kanssa. Työpari arvioi, kehittää, suunnittelee ja tuottaa oman vastuualueen palvelut. Työ jaetaan omien vahvuuksien ja intressien mukaan yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi työpari tekee tiivistä yhteistyötä muiden palveluiden kanssa.

Toimintaterapeutin toimenkuvaan kuuluu toimintaterapian tuottaminen lapsen kuntoutussuunnitelman mukaan. Lisäksi on mahdollista osallistua tavoitteellisten harrastusryhmien tuottamiseen, joissa huomioidaan lapsen/nuoren toimintakyvyn haasteet. Palveluun kuuluu myös NUOTTI-valmennus, josta vastaa kollega.

Katsomme eduksi kahden vuoden kokemuksen liittyen lääkinnällisen kuntoutuksen ja NUOTTI-valmennuksen vaatimuksiin. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti. Eduksesi on myös, jos ryhmien ohjaaminen ja järjestötyö ovat sinulle entuudestaan tuttua. Erityislasten, -nuorten ja heidän perheidensä hyvinvointi on yhdistyksemme tärkein tavoite. Edellytämme hakijalta sitoutumista tähän tavoitteeseen.

Tarjoamme joustavan työympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa vastuualuetta omien vahvuuksien mukaan ja rennon organisaation, joka haluaa keskittyä erityisesti tukea tarvitsevien lasten ja -nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. Yhdistyksen tarjoama harrastustoiminta on ainutlaatuista, joka tuottaa erityisosaamista kuntoutuksen ja ohjaamisen ammattilaiselle.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, jonka voi sopia omaan aikatauluun sopivaksi yhdessä työryhmän kanssa. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä:
toiminnanjohtaja Anna-Mari Laitila, anna-mari@malary.fi tai puhelimitse 045 8746 746
Hakemus palkkatoivomuksella ja CV sähköpostitse: info@malary.fi.

Tiedot

Alkaa:
06.09.2021
Loppuu:
15.10.2021