Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule mukaan toimintaamme!

07.09.2020 | klo 08:00 - 17:00

Tule kokeilemaan mikä uusi toiminta voisi innostaa!

Ryhmät ja yksilöohjaukset ovat alkaneet. Meillä voi harrastaa viikon aikana useissa erilaisissa ryhmissä. Ryhmissämme on vielä tilaa, kannattaa tulla kokeilemaan jotain uutta.  Tarjoamme toimintaa Helsingissä Konalan lisäksi ympäri kaupunkia.

Meille on kolme erilaista Huonetta, joissa kaikissa tuotetaan mielekästä vapaa-ajan toimintaa.

Ilmaisun Huoneen viikkoryhmissä sometetaan, ollaan luovia, keskustellaan, harjoitellaan yhteiskunnallisia taitoja sekä leikitään. Ryhmissä kehitetään ja harjoitellaan vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä itseluottamusta erilaisin hauskoin toiminnoin.

Oheisissa ryhmissä on vielä tilaa:

  • Someryhmä: Yli 13-vuotiaille suunnattu ryhmä, jossa harjoitellaan mielenkiintoisen sisällön tuottamista, somen käyttöä, itseilmaisua ja vuorovaikutteisuutta unohtamatta turvallisuutta. Opitaan itsensä näköisiä tapoja ilmaista ja viestiä somessa.
  • Luovaa toimintaa: Vahvistetaan itseilmaisua, vuorovaikutteisuutta sekä itsetuntemusta luovin menetelmin. Ryhmässä pääsee toteuttamaan itseään monenlaisin eri keinoin. Suunnattu nuorille, jotka ensisijaisesti kommunikoivat vaihtoehtoisilla menetelmillä.
  • Pelailu: Pelataan erilaisia lauta- ja roolipelejä, joissa harjoitellaan tiimityöskentelyä, sääntöjen noudattamista ja vuorovaikutusta muiden kanssa alakouluikäisten ja nuorten omissa ryhmissä pitämällä yhdessä hauskaa.

Toiminnan Huoneella vieraillaan kaupunki- ja luontokohteissa, valmistetaan ruokaa ja tehdään kädentöitä. Toiminnan kautta opitaan itsenäisen arjen taitoja ja toimimaan yhdessä muiden kanssa.

Oheisissa ryhmissä on vielä tilaa:

  • Legoryhmä: Legoryhmässä suunnitellaan, leikitään ja rakennellaan niin ohjeiden kuin oman luovan näkemyksen mukaan. Samalla harjoitellaan sorminäppäryyden lisäksi mallin mukaan rakentamista, ongelmanratkaisua ja yhdessä toimimista.
  • Kundit-ryhmä: nyt pohditaan mitä on olla kundi ja miten kehittyä kundina. Ryhmän ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
  • Mimmit-ryhmässä tutkitaan omaa elämää ja minäkuvaa sekä naiseutta ja siihen liittyviä asioita luottamuksella. Mimmit-ryhmä on suunnattu yli 14-vuotiaille nuorille naisille.

Ryhmät aloittavat, kun ryhmässä on vähintään neljä osallistujaa.

Näiden lisäksi Kunnon Huoneella  liikutaan kuntosalilla, pelataan, uidaan ja kiipeillään. Ohjausta on saatavilla myös yksilö-ohjauksena.

Myöhemmin syksyllä on tulossa uutena ryhmänä digipeliryhmä. Laita jo mieleen, jos pelaaminen kiinnostaa. Lisätietoja Eljalta: elja@malary.fi.

 

Tiedot

Päivämäärä:
07.09.2020
Aika:
08:00 - 17:00