Ensi viikolla Apuvälinemessut Helsingin Messukeskuksessa!

Yhdistyksemme osallistuu ensimmäisen kerran historiassaan Apuvälinemessuille – jännittävää suorastaan. Kyseinen tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä, jonka lähialueelta tulevat kaikki asiakkaamme. Niinpä hallituksemme päätti, että nyt on aika osallistua, verkostoitua, tavata uusia mahdollisia osallistujia ja kuntoutujia alueellamme. Tällainen tapahtuma on jännittävää myös meille. Markkinointimme on perustunut paljon puskaradioon: tehdään niin hyvää toimintaa, että sana leviää. Edelleenkin se on meidän valttimme. On kuitenkin aika kokeilla uusia tapoja tavata ihmisiä.

Keskiviikkona 11.5. on ammattilaisten päivä. Silloin Messukeskuksen valtaa terapeutit, alan yrittäjät, kouluttajat ja alan opiskelijat. Tuolloin kerromme, miten toimintamme hyödyttää heitä työssään. Meidän paikkamme on siinä hetkessä, kun kuntoutuksen palvelut lähenevät loppuaan ja kuntoutujan on aika siirtyä eteenpäin. Meillehän voi tulla jatkamaan harjoituksia harrastuksen kautta. Olemme luonteva jatkumo kuntoutukselle. Keskiviikkona Liikuntamaan lavalla klo 10.30-10.50 on Kunnon Huonetta esittelemässä fysioterapeutti Roosa Vacker ja yksilöohjaaja Rolf Roschier.

Torstaina 12.5. ja perjantaina 13.5. Apuvälinemessujen ovet aukeavat niin sanotulle suurelle yleisölle. Silloin me erityisesti haluaisimme mukaan jäseniämme, osallistujiamme, perheitämme, läheisiä ja muita, jotka saattaisivat tavata messuilla uusia kontakteja ja saada ideoita oman hyvinvoinnin edistämiseen. Apuvälinemessuja voi sanoa meidän alan kokoontumisajoiksi. Sieltä löytyvät kuntoutusyrittäjät, alan järjestöt ja oppilaitokset. Mikä tärkeintä: paikalla ovat alan asiantuntijat! He ovat kaksi päivää täysin käytettävissä kaikille kysymyksille, ihmettelyille ja keskusteluille, joista voi saada sen tärkeän tiedon, jolla elämä lähtee taas toivottuun suuntaan.

Torstaina 12.5. meidän väki on jälleen estradilla. Fysioterapeutti Teemu Luodekari ja fysioterapeutti Roosa Vacker ovat Liikuntamaan lavalla klo 16-16.20 kertomassa Kunnon Huoneen toiminnasta erityisesti innostuneille harrastajille ja heidän perheillensä. Osastolla Toiminnan ja Ilmaisun Huoneen väki on valmiina vastaamassa kysymyksiin, mikä olisi paras harrastusryhmä perheen lapselle tai nuorelle.

Löydät meidät messuosastolta 6d93. Osastomme vetonauloja:

  • Juoksukoulu ja sen sisältö sekä hyöty
  • Ilmaisun Huone -projektin harrastuskysely, haluamme tietää mitä erityisesti tukea tarvitsevat lapset ja nuoret haluavat harrastaa
  • Yksilöohjaus erityisesti tukea tarvitseville nuorille – onkohan meillä Suomen ainoa personal trainer toiminta lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat avukseen erityisosaamista.

Osastoltamme saat myös lisätietoja kuntoutuksen palveluistamme. Meidän ydinosaamistamme ovat autisminkirjon sekä neurologian erilaiset haasteet. Toimintaterapiassa painottuvat tunne-elämän ja psykiatriset haasteet. NUOTTI-valmennuksella autamme nuoria kohti omia tavoitteita.

Kohta mennään, joten tervetuloa moikkaa meitä!
Anna-Mari Laitila
toiminnanjohtaja
anna-mari@malary.fi
045 8746 746