Kesä alkaa kallistumaan kohti syksyä ja on aika aloittaa arjen suunnittelu. Elokuun alussa pääsemme uusiin tiloihin ja alkaa ahkera sisustus sekä tilojen käytön suunnittelu. Odotamme innolla syyskauden starttaamista!

Ryhmät alkavat ma 17.8. Ryhmiin ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan. Löydät ryhmien aikataulut kunkin Huoneen omalta sivulta sekä yhteystiedot.

Kunnon Huone: www.malary.fi/harrastetoiminta/kunnon-huone/
Toiminnan Huone: www.malary.fi/harrastetoiminta/toiminnan-huone/
Ilmaisun Huone: www.malary.fi/harrastetoiminta/ilmaisun-huone/

Syksyllä uusia ryhmiä Toiminnan ja Ilmaisun Huoneille:

Syksyllä on tulossa uusia ryhmiä vanhojen, jo tutuksi tulleiden ryhmien rinnalle.

Toiminnan Huoneen Legoryhmä: Legoryhmässä suunnitellaan, leikitään ja rakennellaan niin ohjeiden kuin oman luovan näkemyksen mukaan. Samalla harjoitellaan sorminäppäryyden lisäksi mallin mukaan rakentamista, ongelmanratkaisua ja yhdessä toimimista.

Toiminnan Huoneen Kundit-ryhmä: nyt pohditaan mitä on olla kundi ja miten kehittyä kundina. Ryhmän ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmaisun Huoneen Someryhmä: Yli 13-vuotiaille suunnattu ryhmä, jossa harjoitellaan mielenkiintoisen sisällön tuottamista, somen käyttöä, itseilmaisua ja vuorovaikutteisuutta unohtamatta turvallisuutta. Opitaan itsensä näköisiä tapoja ilmaista ja viestiä somessa.

Ilmaisun Huoneen Luovaa toimintaa: Vahvistetaan itseilmaisua, vuorovaikutteisuutta sekä itsetuntemusta luovin menetelmin. Ryhmässä pääsee toteuttamaan itseään monenlaisin eri keinoin. Suunnattu nuorille, jotka ensisijaisesti kommunikoivat vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Ilmaisun Huoneen Pelailuryhmä: Pelataan erilaisia lauta- ja roolipelejä, joissa harjoitellaan tiimityöskentelyä, sääntöjen noudattamista ja vuorovaikutusta muiden kanssa alakouluikäisten ja nuorten omissa ryhmissä pitämällä yhdessä hauskaa.

Ryhmät aloittavat, kun ryhmässä on vähintään neljä osallistujaa.

Tuparit ti 11.8.

Ennen uutta syyskautta vietämme yhteisiä tupaantuliaisia Konalantiellä ti 11.8. klo 16-19. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja vaihtamaan kuulumiset ohjaajien kanssa!

NUOTTI-valmennus

Uutena palveluna aloitamme NUOTTI-valmennuksen, joka on Kelan palvelu nuorille. Valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuoren kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren ympäristössä. Valmennus on nuorelle maksutonta. Valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille,  joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla, joka estää häntä suunnittelemasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työhön. Lisätietoja toimintaterapeutti Sini Palmu sini@malary.fi tai 050 421 0318

Uudet tilat, uudet ryhmät, uusia ohjaajia eli paljon on tulossa. Meillä on jännittävä syksy edessä. Nähdään pian!