Lomailemme heinäkuun ja palaamme töihin ma 3.8. Kesän jälkeen toimimme uusissa toimitiloissa Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B, 2 kerros. Tulevissa uusissa tiloissa on juuri käynnissä remontti, odotammekin innolla uusien tilojen valmistumista!

Teimme vielä viimeisenä puristuksena palautekyselyn hyvin erilaisesta keväästä. Kiitos, jos käytät muutaman minuutin ja autat meitä kehittämään toimintaamme! Kyselyyn pääset tämän linkin kautta.

Yhdistyksen tuparit tiistaina 11.8

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uusiin tiloihimme tiistaina 11.8. klo 16-19! Tuparit on suunnattu yhdistyksen toiminnassa oleville lapsille ja nuorille sekä heidän läheisilleen. Lisäksi toiminnasta kiinnostuneet uudet harrastajat ovat tervetulleita! Tupareissa on aikaa tutustua rauhassa kanssamme uusiin tiloihin, ja laitteisiin. Paikalla ovat yhdistyksen kaikki ohjaajat. Tarjolla on pientä purtavaa. Mukava päästä vaihtamaan kuulumisia kanssanne!

Linkki Reittioppaaseen, josta löydät yhdistyksen lähelle saapuvat yleiset kulkuneuvot
Linkki reittiohjeeseen

Syksyn 2020 ryhmät

Syksyn 2020 ryhmät aloittavat maanantaina 17.8. Syksyn ryhmien aikataulut löydät Kunnon Huoneen, Toiminnan Huoneen ja Ilmaisun Huoneen omilta sivuilta. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmiin, ole yhteydessä Huoneiden ohjaajiin. Kesälomista johtuen vastauksissa saattaa olla viivettä.

Syksyllä jatkamme Kunnon Huoneella kuntosalin, pallopelien ja uinnin parissa. Lisäksi saatavana on yksilöohjausta kuntosalilla. Toiminnan Huoneella jatkavat kokkikset, luontoryhmä, tanssit ja kaupunkiryhmä. Mimmit-ryhmä sai niin hyvää palautetta, että päätimme ottaa sen mukaan toimintaamme vakituisena ryhmänä. Täysin uusi kokonaisuutemme Ilmaisun Huone aloittaa. Ryhmien tavoitteena on panostaa kommunikointiin ja vuorovaikutukseen, jopa lähes salaa mukavan toiminnan kautta.

Kutsumme uudet asiakkaat yhteydenoton jälkeen tutustumaan toimintaan, jotta voimme suunnitella jokaiselle parhaiten sopivan ryhmän. Ryhmiin saa tulla tutustumaan ympäri vuoden ilman sitoutumista. Ryhmät toteutuvat, kun saamme tarpeeksi osallistujia.

Yhteystiedot Huoneisiimme:
Kunnon Huone kunnonhuone@malary.fi
Toiminnan Huone toiminnanhuone@malary.fi
Ilmaisun Huone ilmaisunhuone@malary.fi
Ohjaajien yhteystiedot löytyvät internetsivuiltamme: malary.fi/yhteystiedot/.

Viimeisimmän uutiskirjeen löydät tämän linkin kautta: https://mailchi.mp/40f9fb3947f2/toukokuun-toinen-uutiskirje-530324

Jos haluat uutiskirjelistalle, voit tehdä tilauksen tämän sivun kautta (sivun alaosassa): www.malary.fi/yhteystiedot

Yhdistyksen henkilökunta toivottaa kaikille aurinkoista ja sopivan helteistä kesää! Nähdään elokuussa!