045 605 6165 info@malary.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kivaa luontoaiheista tekemistä Perheiden luontokerhossa

23.11.2024 | klo 10:00 - 13:00

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon - luontoaiheista puuhaa ja eväshetki Uutelan grillikodassa. Kuvassa kota sisältä, ja kaksi lasta kodassa.

Kivaa luontoaiheista tekemistä Perheiden luontokerhossa.

Kokoonnumme lauantaina 23.11. klo 10-13 Uutelan ulkoilualueella ja kodalla.

Uutelan luonto tarjoaa paljon nähtävää ja luonto on aina erilainen. Uutelan kota on käytössämme, ja vietämme siellä yhdessä eväshetken.

Luontokerho on koko perheen maksuton tapahtuma kerran kuussa lauantaisin, elokuusta joulukuuhun. Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta Uutelan ulkoilualueella ja kodalla. Joka kerralla on oma teemansa ja eväshetki, jossa on tarjolla pientä purtavaa.

Puuhailemme luontoaiheisten asioiden parissa, joihin voitte osallistua oman kiinnostuksenne ja aikataulunne mukaisesti. Voitte osallistua kaikkiin luontokerhotapaamisiin tai vain niille kerroille, jotka teille sopivat.

Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala sekä Kehitysvammatuki 57:n ja Mahdollisuus lapselle ry:n ohjaajat. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. Tervetulleita ovat myös täysi-ikäiset lapset yhdessä vanhemman kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseudun perheille.

Ilmoittaudu lokakuun luontokerhoon viimeistään 17.11.  Kehitysvammatuki 57:n tapahtumakalenteri-sivun kautta. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostivahvistuksen ja saapumisohjeet pari päivää ennen tapahtumaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat!

Luontokerhon järjestävät yhteistyössä Mahdollisuus lapselle ry, Autismiyhdistys PAUT ry ja Kehitysvammatuki 57 ry.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2024
Aika:
10:00 - 13:00

Järjestäjät

Kehitysvammatuki 57 ry
Mahdollisuus lapselle ry
Autismiyhdistys Paut ry

Tapahtumapaikka

Uutelan kota
Särkkäniemi 5
Helsinki, Suomi
+ Google Map