045 605 6165 info@malary.fi

KUNTOUTUS

Kuntoutuspalvelut

Meillä on fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja yksilöohjausta eri taidoissa. Kuntoutus on aina yksilöllistä ja sen tavoitteet suunnitellaan yhdessä kuntoutujan sekä läheisten kanssa.

Esteettömät ja saavutettavat tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön lapselle tai nuorelle meillä kuntoutuksessa. Lapsen tai nuoren terapia voi olla toimintaterapiatilassa, kuntosalilla, harjoituskeittiössä tai vaikka neuvottelutilassa, jos lapsen tai nuoren kanssa tehdään pöytätehtäviä.

Kaikkiin meidän palveluihin pääsee heti eri maksusitoutumuksilla tai itse maksaen!

We provide rehabilitation services also in english, more information.

sähköposti/email: info@malary.fi

Kuntoutuminen tukee arkea

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen tai nuoren ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi kuntoutuksen tavoitteet luodaan yhdessä lapsen tai nuoren ja perheen sekä lähiverkoston kanssa.  Lasten terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja kuntoutujan vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Tilamme ovat koiraystävälliset!

Tiloissamme vierailee välillä koiria. Otathan tämän huomioon terapiaan tullessasi. Kerro meille, jos haluat tervehtiä koiraa.

Jätä palautetta!

Palaute-lomakkeella voit jättää palautetta terapioistamme. Sen avulla kehitämme terapioitamme. Kiitos sinulle!