KUNTOUTUS

Kuntoutuspalvelut

Meidän kuntoutuspalvelut ovat fysioterapia, toimintaterapia ja NUOTTI-valmennus. Kuntoutus on aina yksilöllistä, jonka pohjana on kuntoutussuunnitelma.

Esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle. Meiltä löytyy lapsille, nuorille ja aikuisille kuntosali, joka soveltuu myös vaikeavammaisille henkilöille. Muita tilojamme ovat harjoituskeittiö ja terapiatila.

Kaikkiin meidän palveluihin pääsee heti eri maksusitoutumuksilla tai itse maksaen!

We provide rehabilitation services also in english, more information.

Kuntoutuminen tukee arkea

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen tai nuoren ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi kuntoutuksen tavoitteet luodaan yhdessä lapsen tai nuoren ja perheen sekä lähiverkoston kanssa.  Lasten terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja kuntoutujan vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Tilamme ovat koiraystävälliset!

Tiloissamme vierailee välillä koiria. Otathan tämän huomioon terapiaan tullessasi. Kerro meille, jos haluat tervehtiä koiraa.

Tutustu kuntoutuspalveluihimme