KUNTOUTUS

Kuntoutuspalvelut

Mahdollisuus lapselle tarjoaa lääkinnällisenä kuntoutuksena yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysio- ja toimintaterapiaa, sekä fysioterapeuttien tuottamaa allasterapiaa.  Lisäksi meillä on NUOTTI-valmennusta nuorille. Yhdistys osallistuu lasten ja nuorten terapiapalveluiden eri tuottamistapoihin pääkaupunkiseudulla.

Esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle. Meiltä löytyy lapsille ja vaikeavammaisille henkilöille soveltuva kuntosali, jota käytämme fysio- ja toimintaterapiassa.

NUOTTI-valmennus on kuntoutuksellista ohjausta, jolla autetaan nuoria ihmisiä elämässä eteenpäin.

Kaikkiin meidän palveluihin pääsee heti!

Kuntoutuminen tukee arkea

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen tai nuoren ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi kuntoutuksen tavoitteet luodaan yhdessä lapsen tai nuoren ja perheen sekä lähiverkoston kanssa.  Lasten terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja kuntoutujan vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Tilamme ovat koiraystävälliset!

Tiloissamme vierailee välillä koiria. Otathan tämän huomioon terapiaan tullessasi. Kerro meille, jos haluat tervehtiä koiraa.

Tutustu kuntoutuspalveluihimme