045 605 6165 info@malary.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helmikuussa tutkimme Perheiden luontokerhossa talvisen luonnon ihmeitä

24.02.2024 | klo 10:00 - 12:00

Tervetuloa perheiden luontokerhoon lauantaina 23.3. Eväshetkellä käytössä oleva Uutelan grillikota, katto lumen peitossa.

Tervetuloa perheiden luontokerhoon lauantaina 24.2. klo 10-12. Huomaathan, että aika on muuttunut, lopettelemme jo klo 12.00.

Perheiden luontokerho kokoontuu kerran kuussa lauantaisin Uutelan ulkoilualueella. Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Uutelan luonto tarjoaa paljon nähtävää ja luonto on aina erilainen.  Puuhailemme luontoaiheisten asioiden parissa, joihin voi osallistua oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaisesti klo 10.00-12.00 välillä. Voit osallistua niin moneen kertaan kuin sinulle sopii.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

Joka kerralla on oma teemansa ja eväshetki, jossa nautimme pientä syötävää (makkaraa, keksiä, kahvia/teetä ja mehua). Sisätilana käytössämme on Uutelan grillikota, joka näkyy kuvassa. Grillikodan lähellä on myös wc-tilat.

Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala sekä Kehitysvammatuki 57:n ja Mahdollisuus lapselle ry:n ohjaajat. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. Luontokerho on tarkoitettu pääkaupunkiseudun perheille.

Ilmoittaudu helmikuun luontokerhoon 15.2. mennessä Kehitysvammatuki 57:n tapahtumakalenteri-sivun kautta: SUORA LINKKI.

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostivahvistuksen ennen tapahtumaa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat!

Jos pakkasta on 12 astetta tai enemmän, luontokerhoa ei sillä kerralla pidetä. Ilmoittautuneet saavat viestin perumisesta sähköpostiin.

Luontokerhon järjestävät yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry, Mahdollisuus lapselle ry ja Kehitysvammatuki 57 ry.

Tiedot

Päivämäärä:
24.02.2024
Aika:
10:00 - 12:00

Järjestäjät

Autismiyhdistys Paut ry
Kehitysvammatuki 57 ry
Mahdollisuus lapselle ry

Tapahtumapaikka

Uutelan kota
Särkkäniemi 5
Helsinki, Suomi
+ Google Map