045 605 6165 info@malary.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon piknikille ja lampaita silittämään 8.6.

08.06.2024 | klo 10:00 - 13:00

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon piknikille ja lampaita silittämään. Kuvassa ihmisiä istumassa kalliolla kesäisessä luonnossa.

Tervetuloa perheiden luontokerhoon piknikille ja lampaita silittämään lauantaina 8.6. klo 10-13

Kesäkuussa tapaamme Uutelassa, Skatan talon pihalla, jossa piknik ja ulkopuuhaa. Pääsemme silittämään lampaita laitumelle klo 10.30 alkaen pienissä ryhmissä. Tarjolla piknik-evästä, kahvia/teetä ja mehua. Voit ottaa halutessasi mukaan oman piknik-peiton. Skatan tilan pihalta löytyy ulko-wc.

Luontokerho on maksuton tapahtuma pääkaupunkiseutulaisille perheille, jossa on erityistä tukea tarvitseva lapsi. Voit osallistua myös täysi-ikäisen lapsesi kanssa.

Perheiden luontokerho kokoontuu kerran kuussa lauantaisin. Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Puuhailemme luontoaiheisten asioiden parissa, joihin voit osallistua oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaisesti. Joka kerralla on oma teemansa ja eväshetki, jossa nautimme pientä syötävää. Voit osallistua niin moneen kertaan kuin sinulle sopii.

Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala sekä Kehitysvammatuki 57:n ja Mahdollisuus lapselle ry:n ohjaajat. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla.

Ilmoittautuminen aukeaa 25.4. Ilmoittaudu kesäkuun luontokerhoon 2.6. mennessä Kehitysvammatuki 57:n tapahtumakalenteri-sivun kautta: SUORA LINKKI. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostivahvistuksen ja saapumisohjeet pari päivää ennen tapahtumaa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat!

Luontokerhon järjestävät yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ryMahdollisuus lapselle ry ja Kehitysvammatuki 57 ry.

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon piknikille ja lampaita silittämään!

Tiedot

Päivämäärä:
08.06.2024
Aika:
10:00 - 13:00

Järjestäjät

Mahdollisuus lapselle ry
Kehitysvammatuki 57 ry
Autismiyhdistys Paut ry

Tapahtumapaikka

Uutelan kota
Särkkäniemi 5
Helsinki, Suomi
+ Google Map