045 605 6165 info@malary.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon tutkimaan kesäistä luontoa

24.08.2024 | klo 10:00 - 13:00

Tervetuloa Perheiden luontokerhoon piknikille ja lampaita silittämään. Kuvassa ihmisiä istumassa kalliolla kesäisessä luonnossa.

Tervetuloa perheiden luontokerhoon tutkimaan kesäistä luontoa ja nauttimaan eväshetkestä!

Perheiden luontokerho vierailee 24.8. Vanhankaupungin lahdella Pornaistenniemessä. Teemana esteetön luontopolku jonka varrella kivaa luontoaiheista puuhaa lehtoaukiolla. Tarjolla on pientä piknik -evästä, ja jokainen voi lisäksi tuoda omia eväitä.

Luontokerho on koko perheen maksuton tapahtuma kerran kuussa lauantaisin, elokuusta joulukuuhun. Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Joka kerralla on oma teemansa ja eväshetki, jossa on tarjolla pientä syötävää.

Puuhailemme luontoaiheisten asioiden parissa, joihin voitte osallistua oman kiinnostuksenne ja aikataulunne mukaisesti. Voitte osallistua kaikkiin luontokerhotapaamisiin tai vain niille kerroille, jotka teille sopivat.

Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala sekä Kehitysvammatuki 57:n ja Mahdollisuus lapselle ry:n ohjaajat. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. Tapahtumaan voi osallistua myös täysi-ikäinen lapsi yhdessä vanhemman kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseudun perheille.

HUOM! Elokuussa Perheiden luontokerho vierailee Vanhankaupunginlahden ympäristössä, eikä Uutelan ulkoilualueella kuten yleensä.

Ilmoittaudu elokuun luontokerhoon 18.8. mennessä Kehitysvammatuki 57:n tapahtumakalenteri-sivun kautta. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostivahvistuksen ja saapumisohjeet pari päivää ennen tapahtumaa.

Laita jo kalenteriin seuraavat luontokerholauantait 21.9., 26.10. ja 23.11. klo 10–13.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja vanhat osallistujat!

Luontokerhon järjestävät yhteistyössä Mahdollisuus lapselle ry, Autismiyhdistys PAUT ry ja Kehitysvammatuki 57 ry.

Tiedot

Päivämäärä:
24.08.2024
Aika:
10:00 - 13:00

Järjestäjät

Kehitysvammatuki 57 ry
Mahdollisuus lapselle ry
Autismiyhdistys Paut ry