045 605 6165 info@malary.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaa-ajan toimintaa autismikirjon nuorille -webinaari 14.2. PERUUTETTU

14.02.2024 | klo 18:00 - 18:40

Webinaari 14.2. autismikirjon nuorten harrastamisesta.

Valitettavasti webinaari on jouduttu perumaan.

Pyrimme löytämään uuden ajan myöhemmin keväälle. Ilmoitamme uuden ajan täällä tapahtumakalenterissa.

Pääkaupunkiseudulla asuva autismikirjon nuori, pohditko, mitä tehdä tai harrastaa vapaa-ajalla kodin ulkopuolella? Ja kenen kanssa? Mietitkö, mistä voisit löytää samanhenkisiä ystäviä ja ehkä vertaistukeakin?

Ammattilainen, etsitkö turvallista ja mielekästä toimintaa, johon ohjata autismikirjon nuoria, joiden kanssa työskentelet? Läheinen, toivoisitko nuoren löytävän oman yhteisön ja mielekästä tekemistä?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, millaista vapaa-ajan toimintaa Mahdollisuus lapselle ry:n Antoisa-hanke ja Autismiyhdistys PAUT ry järjestävät autismikirjon nuorille pääkaupunkiseudulla!

Vapaa-ajan toimintaa autismikirjon nuorille -webinaari keskiviikkona 14.2. klo 18-18.40. PERUTTU!

Webinaari järjestetään Microsoft Teamsissa. Toimintaa esittelevät PAUTin Christina Alho ja Antoisa-hankkeen Meri Aaltonen. Toiminnan esittelyn jälkeen on hetki aikaa yleisön kysymyksille. Maksuton webinaari on suunnattu nuorille, läheisille sekä nuorten kanssa työskenteleville.

Webinaarin linkki julkaistaan näillä sivuilla tapahtumapäivänä klo 17 mennessä. Webinaarista tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen.

Tervetuloa kuulolle!

Tiedot

Päivämäärä:
14.02.2024
Aika:
18:00 - 18:40