Toimintaterapia

Yhdistyksen toimintaterapia

Tarjoamme toimintaterapiaa eri ostopalvelutuottajien sopimuksella. Toteutamme lasten ja nuorten toimintaterapiaa kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

Monipuoliset ja esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle. Terapiatilan lisäksi käytössä on keittiötilat, kuntosali ja kiipeilyseinä.

Kuntoutuksen aikana on mahdollista tutustua yhdistyksen harrasteryhmiin, joista voi terapian päättymisen jälkeen löytyä lapselle tai nuorelle harrastus.

Toimintaterapiassa keskitytään arjen taitoihin ja leikkiin

Toimintaterapia toteutetaan tiloissamme Konalassa sekä kuntoutujan omissa lähiympäristöissä. Lähiympäristöjä ovat esimerkiksi koti, päiväkoti, koulu tai muu päiväaikainen paikka. Yhdistys osallistuu lasten ja nuorten terapiapalveluiden eri tuottamistapoihin pääkaupunkiseudulla yksilö- ja ryhmäterapioissa.

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi terapian tavoitteet luodaan yhdessä lapsen, perheen sekä lähiverkoston kanssa. Terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja lapsen vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Toimintaterapeutti

Sini Palmu

Toimintaterapeutti

Puh. 050 421 0318
sini@malary.fi

Koulutus:

Toimintaterapeutti AMK 2018

Työkokemus:

Lastensuojelun toimintaterapeutti 4 kuukautta 2018

Mahdollisuus lapselle ry 2019 lähtien

Kielitaito:

Suomi, ruotsi ja englanti

Erityisosaaminen:

Verkostoyhteistyö, psykiatrisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevat lapset ja nuoret, itse- ja aistisäätelyn sekä vireystilan haasteet, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaus sekä ryhmänohjaus. Sinillä on monipuolista näyttöön perustuvaa tietoa lasten ja nuorten mielenterveyden edistämisestä eri ympäristöissä.

Lisäkoulutukset:

Lastenpsykiatrian ja psykologian aineopintoja 2016

Zones of Regulation -koulutus 2020

Sensorisen integraation johdanto 2020

Erityispedagogiikan perusopintoja alkaen 2020

Tuntoaisti ja liike 2021

Lasten ja nuorten mielenterveys -teemapäivä 2021

Meille voit tulla:

Maksusitoumuksella

  • KELA:n vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  • Helsingin kaupunki

Palvelusetelillä

  • Helsingin ja Vantaan kaupunki

Omakustanteisesti