Toimintaterapia

Yhdistyksen toimintaterapia

Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällisenä yksilökuntoutusta. Toteutamme lasten ja nuorten toimintaterapiaa yksilöllisen kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

Monipuoliset ja esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle. Terapiatilan lisäksi käytössä on keittiötilat, kuntosali ja kiipeilyseinä.

Kuntoutuksen aikana on mahdollista tutustua yhdistyksen harrasteryhmiin, joista voi terapian päättymisen jälkeen löytyä lapselle tai nuorelle harrastus.

Toimintaterapiassa keskitytään arjen taitoihin ja leikkiin

Toimintaterapia toteutetaan tiloissamme Konalassa sekä kuntoutujan omissa lähiympäristöissä. Lähiympäristöjä ovat esimerkiksi koti, päiväkoti, koulu tai muu päiväaikainen paikka. Yhdistys osallistuu lasten ja nuorten terapiapalveluiden eri tuottamistapoihin pääkaupunkiseudulla yksilö-, ryhmäterapioissa.

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi terapian tavoitteet luodaan yhdessä lapsen, perheen sekä lähiverkoston kanssa ja terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja lapsen vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Toimintaterapeutit

Sini Palmu

Toimintaterapeutti

Puh. 050 421 0318
sini@malary.fi

Koulutus:

Toimintaterapeutti AMK 2018

Työkokemus:

Lastensuojelun toimintaterapeutti 4 kuukautta 2018

Mahdollisuus lapselle ry 2019 lähtien

Kielitaito:

Suomi, ruotsi ja englanti

Erityisosaaminen:

Verkostoyhteistyö, psykiatrisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevat lapset ja nuoret, itse- ja aistisäätelyn sekä vireystilan haasteet, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaus sekä ryhmänohjaus.

Lisäkoulutukset:

Lastenpsykiatrian ja psykologian aineopintoja 2016

Zones of Regulation -koulutus

Miia Meiseri

Toimintaterpeutti

miia.meiseri@saunalahti.fi

Koulutus:

Toimintaterapeutti 1997, AMK 2002

Työkokemus:

Aikuispsykiatrialta 1997-2002, HUS Lastenneurologia 2002- 2011 ja Lastensuojelun perhetyö 2012-2018

Lisäkoulutukset:

Kliininen havainnointi, MAP, Sensory Profile -ohjaajakoulutus 2v, POP-perheohjaajakoulutus, Mindfulness-tunnetaito-ohjaaja ja hengitysterapeuttikoulutus

Kielitaito:

Suomi ja englanti

Meille voit tulla:

Maksusitoumuksella

  • KELA:n vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  • Yksilöterapia

Palvelusetelillä

  • Helsingin ja Vantaan kaupunki

Omakustanteisesti