045 605 6165 info@malary.fi

#MunMalaryn tarkoituksena on saada harrastajat mukaan kehittämään Mahdollisuus lapselle ry:n viestintää vastaamaan paremmin heidän toiveitaan. #MunMalary-projektin osuus käsittelee osallistavaa viestintää ja se kuuluu osana suurempaan viestinnän hankkeeseen. Projektin aikana käsitellään sekä yhdistyksen sisäistä että ulkoista viestintää, ja mukaan lähtevän harrastajan rooli on toimia tässä tasavertaisena kehittäjäjäsenenä. Haluamme ottaa harrastajat mukaan pohtimaan sellaisia väyliä ja tapoja, joiden kautta he haluavat saada tietoa ja olla yhteydessä harrastamiseen liittyvän yhteisönsä kanssa.

Alussa luomme harrastajille oman Instagram-tilin, jonka sisällöstä ja tarkemmista järjestelyistä päättävät he itse. Tarkoituksena on luoda harrastajille väylä ilmaista itseään, kertoa harrastamisesta, jakaa arkisia asioita tai mitä ikinä haluavatkaan. Ohjaajien rooli on toimia tässä tukena ja varmistaa harrastajien some-turvallisuutta. Laadimme yhdessä pelisäännöt some-käyttäytymiseen ja harjoittelemme some-taitoja tarvittaessa. Projektiin osallistumiseen ei vaadita, että nuori osaa valmiiksi käyttää Instagramia. Riittää, että on innostunut asiasta. Käytännön asiat saamme kyllä järjestymään yhdessä! Jokainen halukas pääsee toimimaan projektissa omien vahvuuksiensa ja mielenkiinnonkohteidensa mukaisesti. Ota Malaryn nuorten tili seurantaan.

Ensimmäisellä tapaamisella pohdimme harrastajien kanssa, miten ja millä tavoin yhdistyksen viestintää tulisi kehittää, jotta se vastaisi paremmin heidän tarpeisiinsa. Harrastajat päättävät itse projektin tarkemmat kehittämiskohteet, joiden määrittelyn pohjalta lähdemme yhdessä viemään viestintää eteenpäin näiden mukaisesti.

Osallistuminen on maksutonta. Projektia vetävät Emmi ja Heikki. Pyrimme siihen, että harrastajilla on ensisijaisesti hauskaa ja inspiroivaa yhdessäoloa kavereiden kanssa.

Ilmoittautua voit sähköpostitse osoitteella emmi@malary.fi tai soittamalla numeroon 045 605 6165. Annan mielelläni lisätietoja projektista!

Tervetuloa mukaan!
Emmi Liukku