Tilat ja vuokraus

Tilamme ovat lasten, nuorten ja perheiden kohtauspaikka – kaikkien yhteinen olohuone

Voit vuokrata neljää eri tilaamme: esteetön kuntosali ja keittiötila, lasten toiminta- ja fysioterapiaan soveltuva yksilöterapiatila ja neuvotteluhuone. Kaikki tilat soveltuvat terapiakäyttöön.

Tilat ovat vuokrattavissa myös yksityishenkilöiden, kouluryhmien, yhdistysten ja yritysten käyttöön.

Yhdistys sijaitsee Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Yhdistyksen tiloihin pääsee esteettömästi hissillä 2. kerrokseen. Suurin osa alueella olevista parkkipaikoista toimii parkkikiekolla.

Kuntosali, kokous- ja keittiötila sekä yksilöterapiatila

Lähetämme mielellämme lisätietoja ja -kuvia tiloistamme. Ota yhteyttä info@malary.fi!

Kuntosali

Kuntosalilla, Urhea, on erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita. Kooltaan se on 110 m2.

Harjoituskeittiö

Keittiötila Rohkea on kooltaan 37 m2.

Terapiatila

Terapiatila Huima on kooltaan 41,5 m2.

Kokous

Kokoushuone Varma on 47 m2.