Tilat ja vuokraus

Tilamme ovat lasten, nuorten ja perheiden kohtauspaikka, kaikkien yhteinen olohuone

Tilat ovat vuokrattavissa yksityishenkilöiden, yhdistysten, kouluryhmien ja yritysten käyttöön. Myös terapeutit voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Vuokrattavia tiloja on neljä: esteetön kuntosali ja keittiötila, lasten toiminta- ja fysioterapiaan soveltuva yksilöterapiatila ja neuvotteluhuone.

Yhdistys sijaitsee Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Yhdistyksen tiloihin pääsee esteettömästi hissillä 2. kerrokseen.

Kuntosali, kokous- ja keittiötila sekä yksilöterapiatila

Kuvat tiloista päivitetään syksyn 2020 aikana.

Kuntosali

Kuntosalilla on erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita. Kooltaan se on 110 m2. Kattokiskojärjestelmä kattaa koko kuntosalitilan, joten kevennetty kävely onnistuu tiloissa.

Valikoimassa on erilaisia laitteita, terapia- ja pähkinäpalloja, mattoja ja tasapainoalustoja sekä kiipeilyseinä.

Kokous- ja keittiötilat

Kokoushuone Varma on 47 m2 ja se sisältää tavittavat av-laitteet sekä istuinpaikat 20 hengelle. Tilassa on valkokangas sekä -taulu.

Keittiötila Rohkea on kooltaan 37 m2. Tilassa on tarvittavat keittiövälineet ja astiat, sekä 10-hengen ruokapöytä.

Yksilöterapiatila

Yksilöterapiatila on kooltaan 41,5 m2 ja siellä on SI-terapiavälineistöä, kuten kolme erilaista keinua, pallomeri, puolapuut, pieni trampoliini ja lasten terapian pienvälineistöä.

Kunnon Huoneen kuntosalin välineistöä:

• Juoksumatto
  • Käsi- ja polkulaitteet
  • Rekubentti-kuntopyörä
  • Jalkaprässicross-trainer
  • Vibralaitteita seisten tai käsin käytettäviä
  • Stepperit
  • Hur vatsa-selkä -laite