Tilat ja vuokraus

Tilamme ovat lasten, nuorten ja perheiden kohtauspaikka – kaikkien yhteinen olohuone

Tilat ovat vuokrattavissa yksityishenkilöiden, yhdistysten, kouluryhmien ja yritysten käyttöön. Myös terapeutit voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Vuokrattavia tiloja on neljä: esteetön kuntosali ja keittiötila, lasten toiminta- ja fysioterapiaan soveltuva yksilöterapiatila ja neuvotteluhuone.

Yhdistys sijaitsee Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Yhdistyksen tiloihin pääsee esteettömästi hissillä 2. kerrokseen.

Kuntosali, kokous- ja keittiötila sekä yksilöterapiatila

Lähetämme mielellämme lisätietoja ja -kuvia tiloistamme. Ota yhteyttä info@malary.fi!

Kuntosali

Kuntosalilla on erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita. Kooltaan se on 110 m2.  Valikoimassa on erilaisia laitteita, terapia- ja pähkinäpalloja, tasapainoalustoja ja kiipeilyseinä sekä kattokiskojärjestelmä.

Keittiötilat

Keittiötila Rohkea on kooltaan 37 m2. Tilassa on tarvittavat keittiövälineet ja astiat, sekä 10-hengen ruokapöytä.

Yksilöterapiatila

Yksilöterapiatila on kooltaan 41,5 m2 ja siellä on SI-terapiavälineistöä, kuten kolme erilaista keinua, pallomeri, puolapuut, pieni trampoliini ja lasten terapian pienvälineistöä.

Kokous

Kokoushuone Varma on 47 m2 ja se sisältää tarvittavat av-laitteet sekä istuinpaikat 20 hengelle. Tilassa on valkokangas sekä -taulu.

Kunnon Huoneen kuntosalin välineistöä:

• Juoksumatto
  • Käsi- ja polkulaitteet
  • Rekubentti-kuntopyörä
  • Jalkaprässicross-trainer
  • Vibralaitteita seisten tai käsin käytettäviä
  • Stepperit
  • Hur vatsa-selkä -laite