045 605 6165 info@malary.fi

Tilat ja vuokraus

Onko sinulla tai organisaatiollasi kokous, koulutus, perhejuhla, rento illanvietto tai muu tilaisuus, johon tarvitset tiloja?

Etsitkö rauhallista työhuonetta tai vastaanottotilaa toiminta- tai fysioterapiaa varten?

Avarissa ja valoisissa toimitiloissamme on useita erityyppisiä tiloja, jotka soveltuvat monenlaisiin tarkoituksiin.

  • lasten synttärijuhliin
  • perhejuhliin
  • tapaamispaikaksi ystävien kesken
  • verkostojen kohtaamispaikaksi
  • vertaisryhmien kokoontumisiin
  • kokous- ja koulutuskäyttöön
  • työtilaksi oman huoneen rauhassa
  • vastaanottotiloiksi yksilö- ja ryhmäterapioihin
  • oman porukan salitreeneihin
  • tai vaikkapa hemmotteluiltojen tai kokkailutreffien pitämiseen

Tilat voit vuokrata erillisinä tai niitä voi yhdistellä joustavasti tarpeidesi mukaan.  Voit varata tiloja sekä satunnaiseen että säännölliseen käyttöön.

Mietitkö ohjelmaa tilaisuuteesi?

Tilaa ohjaajiltamme lapsille vaikkapa askartelua, jumppatuokio, aarteen etsintää tai aikuisille ja lapsille yhteinen temppurata. Lasten ohjatun ohjelman aikana aikuiset saavat nauttia rauhallisesta hetkestä ja rentoutua sohvaryhmillä keskustellen ja kahvitellen.

Kokouksia ja koulutuksia voit piristää ohjatulla taukojumpalla tai muulla tauko-ohjelmalla. Kokeneet fysio- ja toimintaterapeuttimme keksivät teille ryhmätapaamisiin tai illanviettoihin hauskaa, piristävää tai rentouttavaa tekemistä omien toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä: info@malary.fi.

Toimitilamme sijaitsee Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Tiloihin pääsee esteettömästi hissillä 2. kerrokseen. Suurin osa alueella olevista parkkipaikoista toimii parkkikiekolla.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin:

Kuntosali 110 m2

Kuntosalilla on erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita. Kiipeilyseinän lisäksi käytössäsi on kattavasti kuntosalilaitteita urheilulliseen treenaamiseen.

 

malary_kuntosali

 

 

Harjoituskeittiö 37 m2

Tilavassa, hyvin varustellussa keittiössä on käytössäsi kaikki ruuanlaittoon tarvittavat välineet ja hyvä valikoima keittiön pienkoneita. Ruokapöydän ääreen mahtuu 10 ruokailijaa. 

 malary_keittiö

 

 

 

Terapiatila 41,5 m2

Terapiatilassa on runsaasti välineitä lasten toimintaterapiaan ja leluja vapaaseen leikkiin, muun muassa pallomeri, pieni trampoliini, kolme erilaista keinua ja puolapuut.

malary_terapiatila

 

 

Kokoushuone 47 m2

Tilavassa kokoushuoneessa on neljästä pöytämodulista koostuva, muokattava pöytäryhmä sekä AV-laitteet, 65 tuuman näyttö ja valkokangas.

malary_kokoushuone

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:  info@malary.fi.