Tilat ja vuokraus

Tilat ja vuokraus: esteetön kuntosali, keittiötila, lasten terapiatila ja neuvotteluhuone.

Tilamme ovat lasten, nuorten ja perheiden kohtauspaikka – kaikkien yhteinen olohuone. Kaikki tilat soveltuvat terapiakäyttöön sekä yksilö- että ryhmäterapiaan.

Tilat ovat vuokrattavissa myös yksityishenkilöiden, kouluryhmien, yhdistysten ja yritysten käyttöön. Voit järjestää meillä kokouksia, ryhmätapaamisia tai lasten synttäreitä.

Yhdistys sijaitsee Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Yhdistyksen tiloihin pääsee esteettömästi hissillä 2. kerrokseen. Suurin osa alueella olevista parkkipaikoista toimii parkkikiekolla.

Vuokraa seuraavia tiloja:

Kuntosali

Kuntosalilla, Urhea, on erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita. Kooltaan se on 110 m2.

Harjoituskeittiö

Keittiötila Rohkea on kooltaan 37 m2.

Terapiatila

Terapiatila Huima on kooltaan 41,5 m2.

Kokous

Kokoushuone Varma on 47 m2.

Lisätietoja tiloistamme ja niiden vuokrauksesta järjestökoordinaattori Malla Laakso-Nyström 050 310 0760 tai malla@malary.fi