Fysioterapia

Yhdistyksen fysioterapia

Tarjoamme lääkinnällisenä kuntoutuksena yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysioterapiaa. Fysioterapiaa toteutetaan kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

Käytössämme on vaikeavammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille soveltuva kuntosali, kiipeilyseinä ja monipuolisesti varusteltu yksilöterapiatila. Esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle.

Kuntoutuksen aikana on mahdollista tutustua yhdistyksemme järjestämiin harrasteryhmiin, joista voi terapian loppumisen jälkeen löytyä lapselle tai nuorelle harrastus.

Kuntoutuminen tukee arkea

Fysioterapia toteutetaan tiloissamme Konalassa sekä kuntoutujan omissa lähiympäristöissä. Lähiympäristöjä ovat esimerkiksi koti, päiväkoti, koulu tai muu päiväaikainen paikka. Yhdistys osallistuu lasten ja nuorten terapiapalveluiden eri tuottamistapoihin pääkaupunkiseudulla yksilö-, ryhmä- ja allasterapioissa.

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi terapian tavoitteet luodaan yhdessä lapsen, perheen sekä lähiverkoston kanssa ja terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja lapsen vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Fysioterapeutit

Teemu Luodekari

Fysioterapeutti

Puh. 050 522 1488
teemu@malary.fi

Koulutus:

Fysioterapeutti AMK 2011

Työkokemus:

Laakson sairaala (AVH fysioterapia) 2012 ja Mahdollisuus lapselle ry (lasten ja nuorten fysioterapia ja allasterapia) 2011 lähtien

Erityisosaaminen:

Autisminkirjon lasten ja nuorten fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmämuotoinen fysioterapia

Lisäkoulutukset:

PoKe-ohjaajakoulutus

Erityisuinti -lisäkoulutus

Kielitaito:

Suomi ja englanti

Roosa Vacker

Fysioterapeutti

Puh. 045 602 6090
roosa@malary.fi

Koulutus:

Fysioterapeutti AMK 2019

Työkokemus:

Sairaalafysioterapia 2kk
Mahdollisuus lapselle ry:llä elokuusta 2019 lähtien

Erityisosaaminen:

Lasten ja nuorten liikuntaryhmien ohjaus

Neurologinen fysioterapia

Lisäkoulutukset:

Liikuntaleikkikoulun ohjaaja -koulutus

Erityisuinti -lisäkoulutus

Kielitaito:

Suomi, englanti ja ruotsi

Meille voit tulla:

Maksusitoumuksella

    • Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöallasterapia

HUS

  • Yksilöterapia
  • Allasterapia

Vantaan kaupunki

  • Allasterapia

Omakustanteisesti