045 8746 746 info@malary.fi

Meille töihin

Mitä meille teemme?

Meille voit tulla töihin joko Mahdollisuus lapselle ry:lle tai Malary Oy:lle. Molempia organisaatioita yhdistää tavoite edistää erityislasten ja -nuorten hyvinvointia.

Mahdollisuus lapselle ry on pääasiassa STEAn rahoittamaa toimintaa, joka koostuu harrastustoiminnasta, tapahtumista, lyhytkursseista ja viestinnästä.

Malary Oy on yhdistyksen omistama yritys, joka myy erilaisia kuntoutuksellisia ja asiantuntijapalveluja.

Meillä työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, sosionomeja ja alan erilaisia asiantuntijoita. Meille voi tulla tuntityöhön opiskelijat ja muut alasta kiinnostuneet. Kaikkia yhdistää kiinnostus lasten erityisiä haasteita kohtaan. Haluamme olla ratkaisukeskeisiä, ja siksi tärkeintä onkin taito soveltaa.

Perehdytämme kaikki tehtäviimme, ja pitkin viikkoa juttelemme, miten voisimme vielä kehittää toimintaamme.

Avoimet työpaikat

Toimintaterapeutti

Haemme toimintaterapeuttia lääkinnälliseen kuntoutukseen. Voit hakea työpaikkahakemuslinkin kautta tai lähettää hakemuksen osoitteeseen info@malary.fi. Hae viimeistään 18.2. klo 16.00.

Toimintaterapeutti ilmoitus tammikuu 2024

Tuntiohjaajat

Harrastusryhmiimme etsitään jatkuvalla haulla tuntiohjaajia. Voit olla opiskelija tai tehdä tuntiohjausta sivutyönä. Tärkeää on kiinnostus erityislapsia ja -nuoria kohtaan. Työssä auttaa kokemus erityisyyksistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Harrastusryhmistä voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kysy lisää:

Anna-Mari Laitila
toiminnanjohtaja/toimitusjohtaja
anna-mari@malary.fi
045 8746 746