045 605 6165 info@malary.fi

Meille töihin

Mitä meille teemme?

Meille voit tulla töihin joko Mahdollisuus lapselle ry:lle tai Malary Oy:lle. Molempia organisaatioita yhdistää tavoite edistää erityislasten ja -nuorten hyvinvointia.

Mahdollisuus lapselle ry on pääasiassa STEAn rahoittamaa toimintaa, joka koostuu harrastustoiminnasta, tapahtumista, lyhytkursseista ja viestinnästä.

Malary Oy on yhdistyksen omistama yritys, joka myy erilaisia kuntoutuksellisia ja asiantuntijapalveluja.

Meillä työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, sosionomeja ja alan erilaisia asiantuntijoita. Meille voi tulla tuntityöhön opiskelijat ja muut alasta kiinnostuneet. Kaikkia yhdistää kiinnostus lasten erityisiä haasteita kohtaan. Haluamme olla ratkaisukeskeisiä, ja siksi tärkeintä onkin taito soveltaa.

Perehdytämme kaikki tehtäviimme, ja pitkin viikkoa juttelemme, miten voisimme vielä kehittää toimintaamme.

Avoimet työpaikat

Tuntiohjaajat

Harrastusryhmiimme etsitään jatkuvalla haulla tuntiohjaajia. Voit olla opiskelija tai tehdä tuntiohjausta sivutyönä. Tärkeää on kiinnostus erityislapsia ja -nuoria kohtaan. Työssä auttaa kokemus erityisyyksistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Harrastusryhmistä voit lukea lisää tästä linkistä.

Malary Oy:lle työntekijäksi

Toimintaterapeutti

Toimintaterapiamme painottuu lasten ja nuorten toimintaterapiaan. Meille ohjautuu erityisesti neurologisia tai psykiatrisia haasteita. Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja HUS:n sekä Helsingin kaupungin toimintaterapiaa. Toimintaterapeutilta toivomme vähintään kolmen vuoden työkokemusta ja lisäkoulutuksia laadun takia. Tuore toiminterapeutti, ota ihmeessä yhteyttä. Meille on tärkeää auttaa myös sinut työelämään. Katsotaan, miten ratkaista yhdessä toimintaterapian äärelle pääsemistä.

Jos sinua kiinnostaa työskennellä kotoisassa organisaatiossamme kuntoutuksen, neuropsykiatrisen valmennuksen tai jonkun muun palvelun parissa, ota meihin yhteyttä. Mielellämme rakennamme kanssasi jotain uutta!

Täytä hakemus linkistä ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Mahdollisuus lapselle Toimintaterapeutti rekryilmoitus kesäkuu 2024

 

 

Kysy lisää:

Anna-Mari Laitila
toiminnanjohtaja/toimitusjohtaja
anna-mari@malary.fi
045 8746 746