KUNTOUTUS

Yhdistys tarjoaa lääkinnällistä kuntoutusta

Yhdistys tarjoaa lääkinnällisenä kuntoutuksena yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysio- ja toimintaterapiaa, sekä allasterapiaa. Yhdistys osallistuu lasten ja nuorten terapiapalveluiden eri tuottamistapoihin pääkaupunkiseudulla yksilö-, ryhmä- ja allasterapioissa.

Terapiapalvelut tuotetaan pääasiassa yhdistyksen omana toimintana. Esteettömät tilat mahdollistavat mielekkään toimintaympäristön terapialle.

Kuntoutuminen tukee arkea

Meille on tärkeää, että kuntoutuminen tukee lapsen ja perheen mielekästä arkea. Sen vuoksi terapian tavoitteet luodaan yhdessä lapsen, perheen sekä lähiverkoston kanssa ja terapian aikana lähi-ihmiset saavat ohjausta lapsen kuntoutumisen tukemiseen. Leikkisyys, ilo ja lapsen vahvuuksien huomioiminen terapiassa on meille ykkösjuttu!

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista löytyy osoitteesta www.kela.fi. Kuntoutukseen liittyviä etuuksia ovat itse Kelan myöntämä kuntoutus, siihen liittyvät matkakorvaukset sekä mahdollisuutesi saada vammaisetuisuuksia. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Kelaan, mikäli sen myöntämään kuntoutukseen liittyy kysyttävää. Myös Kelan palvelunumerot löytyvät sen omilta nettisivuilta.

Tutustu kuntoutuspalveluihimme